Lunchmeny - Brygghuset By the Park v.13

Veckans Soppa

  •  Jordärtskockssoppa med parmesankrutonger.

Måndag 23/3

  • Pannbiffar med färs från norrländska gårdar, kantarellsås, rårörda lingon och örtrostad potatis.

  •  ”Fish´n´chips” Ölpanerad torsk med nobisdressing, citron och ärtor.
  • Fetaostbakad zucchini, örtstekt bulgur, gurkyoghurt, nötkrunch.

Tisdag 24/3

  • Helbakad högrev med champinjoner, sidfläsk, rödvinssky och mandelpotatismos.

  • Bakad lax med romsås, fänkål, spenat och dillkokt potatis.
  • Fetaostbakad zucchini, örtstekt bulgur, gurkyoghurt, nötkrunch.

Onsdag 25/3

  • Skånskkalops med inlagda betor, kokta morötter och potatisstomp med persilja.
  •  Pankopanerad torsk med soyamajo, chilistekt pakchoy, ingefära och koriander.

  • Sotad vitkål, rökt bönsalsa, citron yoghurt, spenat och rostade frön.

Torsdag 26/3

  • Frasig fläskschnitzel med tryffelsmör, friterad kapris, rödvinssås och rostad potatis.
  •  Kolja med rostad vitlökssås, sauterade rapsskott och picklad silverlök.
  • Sotad vitkål, rökt bönsalsa, citron yoghurt, spenat och rostade frön.

Fredag 27/3

  • Kalvwallenbergare med ärtor, lingon, skirat smör och potatispure.

  • Sotad vitkål, rökt bönsalsa, citron yoghurt, spenat och rostade frön.

Vill du boka bord för lunchbesöket?
Ring oss på 0611-219 11, knappval 2.

bythepark@brygghusetharnosand.se

Öppettider lunch
Måndag-fredag: 
11:00-14:00 

Pris
105kr
inkl. måltidsdryck, kaffe & kaka.

Loka/lättöl tillkommer med 10kr.

Pensionärslunch 75kr  13:00-14:00