Lunchmeny - Brygghuset By the Park v.22

Måndag 25/5

  • Rosmarinbakat kycklingfile med gräddig tryffelsås, potatismos & smörslungade sockerärtor
  • Fish n´chips, ölpanerad kolja med nobisdressing, citron & rostad potatis
  • Kryddbakade morötter med falafel på Vreta gulärt och getost

Tisdag 26/5

  • Lasagne på högrev med hyvlad parmesan och ruccola
  • Mjukbakad torsk med gubbröra, brynt smör, kavringskrutonger och dillkokt potatis
  • Kryddbakade morötter med falafel på Vreta gulärt och getost

Onsdag 27/5

  • Hemrullade köttbullar med gräddsås, pressgurka, lingon och potatismos
  • Ugnsbakad kummel med sandefjordsås, dillkokt potatis, riven pepparrot & ärtskott
  • ”Morrocan tagine ragu” med kryddrostad pumpa, kikärtor & harissa samt couscous, grillad paprika & rostade frön

Torsdag 28/5

  • Stekt panerad fläskschnitzel med citron- & kaprissmör, gröna ärtor samt rostad potatis
  • Bakad lax med citronsås, spenat och fänkål
  • ”Morrocan tagine ragu” med kryddrostad pumpa, kikärtor & harissa samt couscous, grillad paprika & rostade frön

Fredag 29/5

  • Tjälknöl med rödvinssky, gröna bönor och potatisgratäng med prästost och jordärtsskocka
  • ”Morrocan tagine ragu” med kryddrostad pumpa, kikärtor & harissa samt couscous, grillad paprika & rostade frön

Vill du boka bord för lunchbesöket?
Ring oss på 0611-219 11, knappval 2.

bythepark@brygghusetharnosand.se

Öppettider:
Café

Måndag-fredag: 
09:00-16:00

Lunch
Måndag-fredag: 
11:00-14:00 

Pris
105kr
inkl. måltidsdryck, kaffe & kaka.

Loka/lättöl tillkommer med 10kr.

Pensionärslunch 75kr  13:00-14:00