
Lunchmeny - Brygghuset By the Park
Lunchmeny v. 9
Veckans Gröna
- Tis-Ons: Indisk ”dahl” med kikärtor, koriander och vitlökspenslat flatbread
- Tors-Fre: Krispig tofu med pakchoy, salladslök, sotad broccoli och nudelsallad
Veckans Soppa
- Sötpotatissoppa med citrongräs, ingefära och kokos
Måndag 1/3
Vi håller stängt på måndagar ett litet tag fram över.
Tisdag 2/3
Bouf bourgogne med bacon/tryffelkräm, steklök, skogschampinjoner och potatisstomp
Bakad torskfile med ratatouille, ramlök och citronmarinerad fänkål
Onsdag 3/3
- Biff ala Lindström med persiljesmör & rostad potatis
- Bakad lax med kumminrostade morötter, romsås med dill/gräslök och kokt småpotatis
Torsdag 4/3
Kycklingrullader med sidfläsk, champinjoner, svartvinbärsgele och potatismos
Fisk & skaldjursgryta med aioli, krutonger, fänkål och tomater
Fredag 5/3
- Kryddstekt fläskfile med chipotelbearnaise och hasselbackspotatis