Nyheter från Brygghuset

onsdag 20 juni 2018

Senaste nytt 20/6 -18 20:03

Glöm inte att komma ner på sillunch nu på fredag på bryggan, sillarna smakar fantastiskt, strömmingen är inlagd och laxarna är gravade och trubadurens gitarr är stämd! Nu väntar vi bara på klassiskt fint midsommarväder så är dagen perfekt☀️ Varmt välkomna till oss mellan 11.30-15.30
tisdag 19 juni 2018

Senaste nytt 19/6 -18 20:22

Våran kökschef @freddanpersson har en riktig favorit som det är säsong nu för att förädla inför hösten och det är ramslöksbär som han gör kapris på som kommer på en råbiff i augusti! Här kommer recept på hur han gör; 1liter fröställningar av ramslök
3 dl salt
3 dl vinäger

1. Lägg fröna i salt i en glasburk och skaka om. Låt stå svalt och mörkt i fyra veckor
2. Skölj därefter bort saltet och häll över en god vinäger så att det täcker. Den blir ätbar efter cirka en vecka, men hållbar i minst ett år.

söndag 17 juni 2018

Senaste nytt 17/6 -18 21:02

Sill, matjes, laxar, färskpotatis, rökta räkor, jordgubbar och allt annat man kan önska sig på midsommarbuffén finner du hos oss på bryggan nu på fredag mellan 11.30-15.30! Inte nog med det så har vi trubadur som spelar för Er, varmt välkomna☀️ Ps. Vi har grillen tänd också med en massa godsaker på