Nyheter från Brygghuset

lördag 30 juni 2018

Senaste nytt 30/6 -18 12:26

Vår kökschef @freddanpersson är även lagledare för @stockholmculinary som ska vara med i VM i matlagning som går i Luxemburg i november. I helgen är det träning med laget och även här är det viktigt med #kulpåjobbet
torsdag 28 juni 2018

Senaste nytt 28/6 -18 17:19

Klockan är 17.00 och vi öppnar, precis innan så går vi igenom hur kvällen kommer se ut med bokningar och antal gäster, när den är avklarad blir det alltid en rejäl high-five! #kulpåjobbet #brygghusetharnosand
måndag 25 juni 2018

Senaste nytt 25/6 -18 21:36

Kom ihåg att från och med nu så kör vi öppet alla dagar med lunch måndag till fredag 11-14, en lättare sommarmeny veckans alla dagar mellan 14-17 och därefter är det ”all in” med full meny späckat med godsaker från hav och land! Vi ses på bryggan☀️#härnösand #bryggan #brygghusetharnosand
måndag 25 juni 2018

Senaste nytt 25/6 -18 18:27

Nu på fredag den 29:e så ställer vi till med kalas på bryggan, vi har Erik Grahn som spelar för er från 20.00 och framåt småtimmarna. Baren är välfylld, servisen på språng och kockarna är otroligt taggade! Med andra ord, det blir en fantastisk kväll på Brygghuset. Varmt välkomna☀️
söndag 24 juni 2018

Senaste nytt 24/6 -18 14:59

Under den här perioden på året så konserverar och torkar vi mycket saker så att vi kan använda dom under perioder på året då det inte finns så mycket kul i våra växthus och grönsaksland! Dessa torkade gräslöksblommor dyker upp inom kort på menyn
onsdag 20 juni 2018

Senaste nytt 20/6 -18 20:03

Glöm inte att komma ner på sillunch nu på fredag på bryggan, sillarna smakar fantastiskt, strömmingen är inlagd och laxarna är gravade och trubadurens gitarr är stämd! Nu väntar vi bara på klassiskt fint midsommarväder så är dagen perfekt☀️ Varmt välkomna till oss mellan 11.30-15.30
tisdag 19 juni 2018

Senaste nytt 19/6 -18 20:22

Våran kökschef @freddanpersson har en riktig favorit som det är säsong nu för att förädla inför hösten och det är ramslöksbär som han gör kapris på som kommer på en råbiff i augusti! Här kommer recept på hur han gör; 1liter fröställningar av ramslök
3 dl salt
3 dl vinäger

1. Lägg fröna i salt i en glasburk och skaka om. Låt stå svalt och mörkt i fyra veckor
2. Skölj därefter bort saltet och häll över en god vinäger så att det täcker. Den blir ätbar efter cirka en vecka, men hållbar i minst ett år.