Nyheter från Brygghuset

torsdag 14 maj 2020

Senaste nytt 14/5 -20 09:05

Vill man pimpa sina skaldjur lite extra så har vi tagit hem lite ostron också, 3 för hundringen ink schalottenlöksvinegrett och tabasco.

Bra redskap att ha hemma vid köp, ostronkniv (eller annan spetsig sak, funkar med morakniv, en väldigt ren skruvmejsel mm.)

torsdag 14 maj 2020

Senaste nytt 14/5 -20 08:14

Magiskt fina skaldjur inropat och och klart nu på morgonen i Göteborg, snart på en lastbil på väg upp mot Härnösand!
Vi har tagit ordentlig höjd med mängden så det finns fortfarande en del kassar kvar, målsnöret dras 14.00 för att beställa🦐

Välkommen med Er beställning, ring 0611-21911 för order

onsdag 13 maj 2020

Senaste nytt 13/5 -20 12:55

Från idag kommer vi bredda utbudet på takeaway, kommer alltid finns sallader och inom kort även matiga mackor att köpa om man vill ta med sig på kontoret eller sätta sig i parken och ta sin lunch om vädret är med oss☀️ Veckans utbud är

Räksallad med quinoa, gröna blad & skott, kokt ägg, kronärtskocka samt chilimajo

Rostbiff med krispig lök, pepparrot och potatissallad med ramslök

Kycklingsallad med örtdressing, syrad lök, grön blad och skott, kronärtskocka och grillad paprika

Välkommen till By the park

onsdag 13 maj 2020

Senaste nytt 13/5 -20 10:59

När de flesta av er ligger och sover imorgon så är våran fantastiska fiskleverantör @nordsjofisk uppe i ottan och ropar in de bästa skaldjuren på fiskeauktionen i Götelaborg, som ni sedan kan köpa och äta i helgen!
Så boka er skaldjurs ”plat’å” innan 14.00 imorgon för upphämtning på fredag & lördag

Rökta räkor
Färska smögenräkor
Havskräftor
Krabbklor
Bryggans aioli
Citron

Bra förrätt för två eller varmrätt för en, detta blir ditt för 199/ per kasse

Beställning gör ni på 0611-21911

Varmt välkomna med Er bokning🦞

tisdag 12 maj 2020

Senaste nytt 12/5 -20 18:38

Vi vill slå ett litet slag för kvällens trea som kör igång på torsdag kl 17.00

Kvällens 3:a är ett koncept som består av 3 rätter, 300 pix, 3 kvällar. Har blivit lite utav en succé hos oss på bryggan

Denna vecka kör vi
Smördegspizza ”tarteflambe” med syrad grädde, karamelliserad lök, riven gruyere, frasig kål och tryffelmajo

Grillad svartfotad gris med krokette fylld med patanegra, grillad hjärtsallad med chorizomajo, riven manchego och rökig sky

Creme catalana med apelsinmaräng, vaniljglass, dulche de leche och pekannötter

Förmodligen Norrlands mest prisvärda meny, varmt välkomna

tisdag 12 maj 2020

Senaste nytt 12/5 -20 10:32

Våren är på G och med det så börjas det planeras för fester☀️ Även om denna vår inte riktigt ser att som alla andra så finns det ändå saker att fira.

Student, personalfester, födelsedagar och en hel del annat också, bla annat ska vi fira alla fantastiska mammor den 31/5 och där vi kommer erbjuda en härlig meny på takeaway samt hålla krogen öppen för en sittning. Mer info kommer inom kort för morsdag

Vi på Brygghuset Kök & Bar hjälper Er gärna med att ordna guldkant festernas fest i vår/sommar, hör av Er på fredrik@brygghusetharnosand för mer info!
#event #fest #student #mingel #party #bbq #grill #härnösand #brygghusetharnosand

tisdag 12 maj 2020

Senaste nytt 12/5 -20 09:58

Vilken galet härlig respons vi fått på gästspelet med David den 29-30/5. Vi har några platser kvar på fredagen men lördag är fullt som det ser ut nu, men det finns en väntelista om man vill skriva upp sig där på lördagen.

Vi har reducerat platserna rätt ordentligt så det kommer inte vara trångt men då måste vi få be Er om en liten tjänst, kan man inte komma av någon anledning så hör av Er att ni inte kommer så det inte blir en ”no-show”. Det är så trist när det blir så och vi har gäster på väntelistan❤️ Men vi är galet taggade att laga mat med Årets kock och vi som sett menyn vet att det kommer bli magiskt😉

Boka sista platserna på 0611-21911

Varmt välkomna till sommarstarten på Bryggan

tisdag 12 maj 2020

Senaste nytt 12/5 -20 08:33

Sommaren kommer mot oss med stormsteg och vi har fått ihop stora delar av teamet och vi kan säga som så, vi har nog aldrig varit starkare än i år!
Dock saknar vi en nyckelposition och det är en souschef som kan vara med att leda köket till nya framgångar.

Vi ser gärna att du har några år i ett kök med höga ambitioner där målet är att leverera en bra stabil produkt hela tiden samt kunna arbetsleda övriga, kvalitetssäkra och lägga beställningar och framför allt ha jä***gt kul på jobbet.
Mer info får du av Fredrik på 070-5831102.
Varmt välkommen med din ansökan