« Visa alla nyheter

onsdag 9 januari 2019

Senaste nytt 9/1 -19 12:37

Vi får ofta frågan om vart råvarorna vi använder kommer ifrån och vi försöker välja råvaror som gör så lite avtryck på miljön som möjligt!
Fisken kommer från ett hållbart fiske, vi köper aldrig fryst som åkt jorden runt utan jobbar med färsk fisk dagligen, kycklingen är alltid från Sverige, grisen är från de norra delarna av landet och kossan är i så lång utsträckning som möjligt svensk och grönsaker försöker vi följa säsong så gott det går och därför blir det en hel del kål, rotsaker, rovor och lök under denna period.

Men vi vill också slå ett slag för att man inte ska stirra sig helt blind på just svenskt, det finns otroligt många bra producenter, uppfödare och förädlare som jobbar hållbart utanför våra gränser som vi inte vill räkna bort.

Jobba lokalt och tänk globalt är något vi strävar efter, bra mat lagad med bra råvaror utan tillsatser helt enkelt🌏 #lokalt #globalt #hållbart #göttkäk #härnösand #brygghusethärnösand