Morsdagsmiddag 26 maj

Förrätt 

Citroninkokt vit sparris med varation på ramslök, forellrom och levainbröd.

Varmrätt

Smörbakad torskrygg med sotade morötter och rökigmusselsås. Serveras med stjälkselleri, sjökorall, dill och persiljerotspuré med hasselnötter.

eller

Kryddstekt kalv med grön sparris, haricouverts, sotad sparris-broccoli, café de Paris-smör och friterad nypotatis med parmesan och persilja.

eller

Pilsner- & koriandersjuden persiljerot i variation med hasselnötter, blekselleri och broccoli.

 

Dessert

Fläderinkokt rabarber med mandelkaka, ängssyra och krossade drömmar.

 

3-rätter 475kr
2-rätter 395kr

Vill du boka bord inför Morsdag?
Ring oss på 0611-219 11 eller boka här på hemsidan.

Öppettider
Första sittningen från kl. 13:00
Andra sittningen från kl. 17:00

Pris
3-rätter 475

2-rätter 395