Lunch v. 3

Veckans Gröna

  • ”Morrocan tagine ragu” med kryddrostad pumpa, kikärtor & harissa samt couscous, grillad paprika & rostade frön.

Måndag 13/1

  • Pankopanerad torsk med nobisdressing, citron och dillkokt potatis.
  • Vinbräserad kyckling från Guldfågel med dragon, champinjoner och smålökar.

Tisdag 14/1

  • Biff Stroganoff med grillad paprika med buljongkokt ris & inlagd lök samt örtsmetana.
  • Vinpocherad rödspätta med inkokt fänkål, smörkokta sockerärtor & kokt potatis.

Onsdag 15/1

  • Pannbiff av färs från Västernorrlandsgården med ölkokt lök, saltgurka och rostad potatis.
  • Ugnsbakad koljafilé med portvinskokta puylinser, örtsallad samt friterad lök & krossad potatis.

Torsdag 16/1

  • Fläsksida ”Chinese pork” med sotad broccoli, soyamajo och kimchi.
  • Senapspanerad strömming med skirat dillsmör, lingon och mandelpotatispuré.

Fredag 17/1

  • Tjälknöl med rödvinsås, haricoverts & potatisgratäng.

Vill du boka bord för lunchbesöket?
Ring oss på 0611-219 11

Öppettider
Måndag-fredag: 
10:30-14:00 

Pris
105kr
inkl. bubbelvatten, lättöl och kaffe.

Pensionärslunch 75kr  13:00-14:00