Lunch v. 47

Veckans Gröna

Måndag-onsdag
*
Svamprisotto med parmesan och örter.

Torsdag-fredag
*Morotssoppa med rödcurry, citrongräschili. lime och wokade grönsaker samt stekt kål.

Måndag 18/11

  • Köttfärslimpa med hjort och västerbottenost, viltgräddsås, lingon och rostad potatis.
  • Fänkålsbakad lax med skagensås, citronmarinerad fänkål, spenat och dillkokt potatis.

Tisdag 19/11

  • Kycklingfile med champinjoner, dijon och dragon samt potatisstomp med gräddfil och örter.
  • Panerad spätta med remoulade, citron och kokt potatis.

Onsdag 20/11

  • Bouf bourgogne med bacon- & svartpepparkräm, steklök och mandelpotatispuré.
  • Papardelle med rökt lax, soltorkad tomat, salladslök, marinerade kronärtskockor, hyvlad parmesan och vitlöks- & dillolja.

Torsdag 21/11

  • Koreansk BBQ; fläsksida med stekt ris, steamed buns & kimchisallad, limegurka, sesamgroddar, srirachamajonnäs och koriander.
  • Ångad torskafilé med brynt smör, riven pepparrot, brytbönor, räkor, dill och kokt potatis.

Fredag 22/11

  • Tjälknöl med rödvinssky, vitlökssotade brytbönor och potatisgratäng.

På fredagar bjuder vi på dessert efter lunchen.

Vill du boka bord för lunchbesöket?
Ring oss på 0611-219 11

Öppettider
Måndag-fredag: 
10:30-14:00 

Pris
105kr
inkl. bubbelvatten, lättöl och kaffe.

Pensionärslunch 75kr  13:00-14:00