Lunch v. 38

Veckans Gröna

Måndag-tisdag
*
Falafel av Vreta gulärta med kryddbakade morötter, silverlök, koriander/chilimajo & grillat libabröd.

Onsdag-fredag
*
Risotto med säsongens svamp, rostade frön & nötter samt riven rökt cheddar.

 

Måndag 16/9

  • Bakad fläsksida med ”fried rice”, kimchi, ingefära och chilimajo
  • Lax från Ångermanälven med dillkräm, citronmarinerad fänkål, spenat och örtkokt potatis

Tisdag 17/9

  • Kryddstekt kyckling med tomat, ruccola och parmesan & svamprisotto
  • Teriyakibakad torsk med cashew- och mandelsmul & wasabimajo

Onsdag 18/9

  • Rimmat fläsklägg med rotmos, buljong med grovkornig senap samt morotscruditee & pepparrot
  • Sejrygg med champinjoner, sidfläsk, betor och kapris serveras med timjanrostad potatis

Torsdag 19/9

  • Pannbiffar med kött från Västernorrlandsgården med ölkokt lök, saltgurka och råstekt potatis
  • Tomat- & fänkålsragu med skaldjur, vitt vin & ugnsbakad kummel samt saffransaioli.

Fredag 20/9

  • Porterstek med smörkokta morötter, svartvinbärgele och potatisgratäng

Vill du boka bord för lunchbesöket?
Ring oss på 0611-219 11

Öppettider
Måndag-fredag: 
10:30-14:00 

Pris
105kr
inkl. bubbelvatten, lättöl och kaffe.

Pensionärslunch 75kr  13:00-14:00