Lunch v. 29

Veckans Gröna

  • Marockansk pumpagryta med kikärtor, tomat & zucchini serveras med myntayoghurt, pitabröd & blomkålspickles samt bulgur med spiskummin, citron & rostad mandel

Veckans Sallad 

  • Ceasarsallad med kycklingspett, parmesan och krutonger

Måndag 15/7

  • Köttfärslimpa fylld med bacon och cheddarost med whiskeypepparsås och örtstekt potatis
  • Dillbakad lax med skagensås, citronmarinerad fänkål och färskpotatis

Tisdag 16/7

  • Ugnsbakad torskfilé med ägg, räkor, brynt smör, riven pepparrot samt dillslungad färskpotatis & citron
  • Kryddbakad rostbiff med sommarprimörer och potatissallad med kapris & gräslök

Onsdag 17/7

  • Nattstekt fläskkarré med tryffel-crème fraiche, sotad primörkål, brytbönor och potatisgratäng
  • Rimmad koljafilé med smörstekta kantareller, rödvinskokta puylinser, pärllök & rökt sidfläsk

Torsdag 18/7

  • Kycklingfile med champinjoner dragon & dijon, silverlök och pommes rösti
  • Citronbakad kummel med salladslök, sockerärtor och sandefjordsås & dillkokt småpotatis

Fredag 19/7

  • Bryggans ”Grill å sill”:
    Härlig grillbuffé med massor med goda tillbehör samt en somrig sillbuffé

 

Vill du boka bord för lunchbesöket?
Ring oss på 0611-219 11

Öppettider
Måndag-fredag: 
10:30-14:00 

Pris
105kr
inkl. bubbelvatten, lättöl och kaffe.

Pensionärslunch 75kr  13:00-14:00