Lunch v. 3

Veckans gröna

  • Helrostad blomkål med mandel, blomkålspuré och svamp.

Måndag 14/1

  • Mjukbakad torsk med purjolök, citronsås och blomkål. Serveras med örtrostad potatis.
  • Köttfärslimpa med portvinsstuvade champinjoner, lingon och saltgurka.

Tisdag 15/1

  • Viltskavsgryta med svamp, potatismos, pressgurka och svartvinbärsgelé.
  • Gratinerad kolja med västerbottenost, svartrötter och citronkräm.

Onsdag 16/1

  • Sotad kummelfilé med ratatouille, saffransrisotto, örtsallad samt torkade oliver och syrad zucchini.
  • Ugnstekt svensk fläskkarré med äpple, rödlök, haricoverts och rostad potatis.

Torsdag 17/1

  • Limemarinerad kyckling med syrad gurka, sesamgroddar, rättika och ingefärsmajonnäs.
  • Bakad lax med Sandefjordssås med rom och gräslök, spenat och dillkokt potatis.

Fredag 18/1

  • Kryddsotad kalvrostbiff med rostad majs & smörpumpa, bbq-sås och potatisgratäng.

På fredagar bjuder vi på dessert till kaffet.

Vill du boka bord för lunchbesöket?
Ring oss på 0611-219 11

Öppettider
Måndag-fredag: 
10:30-14:00 

Pris
100kr
inkl. bubbelvatten, lättöl och kaffe.

Early bird lunch 85kr 10:30-11:00

Pensionärslunch 75kr  13:00-14:00