Om oss

Hur lyckas man med en fest? Vi som arbetat under hela våra yrkesliv med catering har svaren på den frågan – och det är dessa som vi ska försöka ge på den här sidan. Vi har ordnat allt från större events till att ordna med mat och dryck till mindre sällskap.

Genom åren har vi samlat läropengar och vi ska göra vårt bästa för att du som läsare ska få en större förståelse för vad som kommer att krävas för att lyckas. Planeringen är A och O i denna fråga. Skillnaden mellan en lyckad fest och en mindre lyckad sådan handlar om förberedelse och planering. Ju bättre man planerar, ju djupare man orkar gå – desto mindre blir överraskningarna och desto bättre möjligheter skapar man för sig själv. Vi ska ge dig nycklarna.

Att ta hjälp är också en nyckel. Ensam är sällan stark då det kommer till att anordna en fest. Catering är en bra väg att gå om man som arrangör vill vara mer av en deltagare på den tillställningen man bjuder. Genom catering så garanteras man god mat, utmärkt servering, härlig dryck och genom detta så får man också en kväll att minnas. Detta oavsett om det handlar om ett bröllop eller en mindre bjudning hemma i trädgården. Vi ska visa dig ledtrådarna kring hur du väljer rätt catering för just din fest. Det finns några saker som verkligen gör skillnad och som förenklar ditt val.

Mat och dryck, finns det någonting bättre? Adderar man rätt sällskap så har man skapat det som hela livet går ut på. För oss så är kärleken till mat det som driver oss framåt. Men, vi vet också att många har svårt att dels hitta tiden att laga mat och dels också svårigheter med att hitta recept som passar. Det ska vi ändra på. Här kommer du att hitta recept från alla världens hörn på enkla, billiga och lättlagade rätter som kommer att få ditt munvatten att rinna. Vi kommer även att skriva om vilka drycker som passar till respektive rätt. Du kommer, helt enkelt, att få en sida där kärleken till mat och passionen för matlagning lyser igenom varje text. Bon Appetite!