Kategorier
Catering

Erbjud dina kunder i Stockholm foodtruck catering

Man blir alltid lika förvånad när det dyker upp foodtruck catering i Stockholm. Det som brukar vara en tom yta har plötsligt blivit en exotisk restaurang.

Det går faktiskt att överraska sina kunder med en exotisk matupplevelse mitt i veckan. Det företag som arbetar med catering vet vilken positiv effekt det har när de rullar in sin vagn och öppnar upp ett kök med väldoft. Vardagsrutinerna rubbas och man blir öppen för nya intryck.

I samband med festivaler, fotbollsevent eller olika typer av tävlingar är det numera vanligt att det står en foodtruck bredvid den som säljer grillad korv. Att utbudet är exotiskt gör det mer spännande och det vegetariska utbudet gör att alla kan äta det som serveras.

Men foodtruck catering passar också i små sammanhang

Det behöver inte vara ett stort evenemang för att en foodtruck ska passa in. En lansering av en ny produkt i butiken kan få extra uppmärksamhet om man exempelvis kan erbjuda vällagad catering från Foodtruck i Stockholm utanför entrén. Dofterna och köerna framför luckan drar till sig rätt sorts uppmärksamhet.

Mat från en foodtruck är så kallad streetfood vilket innebär att den serveras på samma sätt som en korvbricka. Det är lätt att ta den med sig och man kan äta den stående eller på en parkbänk. Maten är emellertid av hög kvalitet och den är tillagad från grunden. Oftast bygger recepten på traditionell mat från sydligare länder där falafel, hummus, sallad, aubergine, halloumi, rödkål, saltgurka och tahinisås är naturliga ingredienser.