Kategorier
Artiklar

Skall man skjutsa många kan man hyra buss i Västerås

När de äntligen hade hittat kyrkan som de ville gifta sig i låg den lite krångligt till och alla skulle bli tvungna att ta bilen dit. Den enkla lösningen var då att istället hyra buss i Västerås.

Ja, det var ett riktigt vackert och romantiskt litet kapell de hittat. Problemet var att det låg långt ute på landet och det fanns bara en liten grusväg som ledde dit. Gästerna blev bekymrade och började prata samåkning. Den enklaste lösningen tog det faktiskt ett tag att komma på.

En av gästerna som inte hade bil bestämde sig för att hyra buss i Västerås och dela kostnaden med de andra. Lösningen blev en fullträff. Alla träffades och hann prata med varandra under färden dit. När de kom fram var de ett alldeles lagom uppsluppet och sammansvetsat gäng.

Regnet öste naturligtvis ner just den dagen men det gjorde inget. Kapellet var litet men alla kunde vänta i bussen och ingen blev blöt eller sur. När vigselceremonin var över åkte gästerna till bröllopslunchen tillsammans. Brudparet som skulle åkt häst och vagn valde att följa med i den varma bussen.

Så kan man göra, men man kan hyra buss i Västerås för mindre högtidliga tillfällen

Det är enkelt och bekvämt att hyra buss. De moderna bussarna har gott om benutrymme och det finns självklart toalett i alla bussar. Bagageutrymmet är stort, så vill man hyra buss för att åka på julmarknad i Hamburg finns det gott om plats för julklapparna.